ReVet 4,5l – Häst

kr2,798.00

Näringstillskott till hästens led och muskler

Leveranstid 2-4 vardagar efter beställning

Innehåller: Ekologisk rapsolja, djävulsklo, linfrö, hagtorn, galanga, verbena, damiana, lucern, maskros, ananas, vanlig leonurus, vanlig nässla, vänderot, gurkmeja, rabarber, lind, sarsaparille, slät kardborre

Råprotein: 0,6 %
Råfett: 94 %
Råfiber: 1 %
Råaska: 1,0 %

Artikelnr: 013 Kategori:

Beskrivning

Muskler, senor, ben, ledvätska, brosk och så vidare är bara några av de många strukturer som utgör hela led- och rörlighetssystemet, och gör det möjligt för ditt husdjur att använda sin kropp – fysiskt.
Alla dessa många strukturer har en hög förbrukning av en stor mångfald av viktiga näringsämnen för förfarandena för att fungera optimalt.

Vad gör ReVet?
ReVet näringstillskott är sammansatt så att den uppfyller de leder och muskuloskeletala behov av många viktiga växtnäringsämnen.

Varför kan det vara nödvändigt att ge ett näringstillskott som ReVet?
Symtom på problem i leder och muskuloskeletala systemet kräver ofta medicinsk behandling och ett näringspåstående guide. De omsorgsfullt matchade växtnäring som finns i revet serien är anpassad för att tillhandahålla en ram och bevægeappatet extra tillskott av balanserade näringsbyggstenar när det behövs.

Fodermängd per dag
Häst = 2 matskedar (30 ml) blandas dagligen i fodret
Ponny: 1 matsked (15 ml) blandas dagligen i fodret

Skaka flaskan ordentligt så bottenfallet blandas med oljan

Innehåller:
Ekologisk rapsolja, djävulsklo, linfrö, hagtorn, galanga, verbena, damiana, lucern, maskros, ananas, vanlig leonurus, vanlig nässla, vänderot, gurkmeja, rabarber, lind, sarsaparille, slät kardborre

Råprotein: 1 %
Råfett: 94 %
Råfiber: 1 %
Råaska: 1 %

Mer information

Attribute Information
Weight 4.5 kg