ParaVet 500ml

kr426.00

ParaVet används normalt i samband med en traditionell avmaskningsbehandling eller för att optimera tarmens flora och miljö

Leveranstid: 2 – 4 vardagar efter beställning

Innehåller: Ekologisk rapsolie, khella, trumpetranka, schizandra, valnöt, gul gentiana, psyllium, pomerans, tång, kvanne

Råprotein: 1%
Råfett: 94%
Råfiber: 1%
Råaska: 1%

Råprotein: 1%
Råfett: 94%
Råfiber: 1%
Råaska: 1%

Artikelnr: 027 Kategorier: ,

Beskrivning

Är det avmaskningsmedel? Nej, inte i traditionell mening.
Avmaskningsmedel eller antiparasit-produkter är läkemedel som ska utskrivas av veterinären.
Orsaken till det är för att säkerställa att de aktiva ingredienserna som dödar parasiterna endast används när det är nödvändigt (konstaterade parasit-närvaro) och i rätt mängd.
Parasiter har nämligen många olika sätt att överleva på och kan därför utveckla resistens mot de aktiva ingredienserna, vilket leder till att parasitprodukterna inte har någont effekt längre.

Varför ska man använda ParaVet?
ParaVet är ett näringstillskott til hundar och hästar som är baserade på ekologisk rapsolie och tillsatt med en blandning med 9 olika växter.

När ska man använda ParaVet?
ParaVet används normalt i samband med en traditionell avmaskningsbehandling eller för att optimera tarmens flora och miljö.
Den indirekta påverkning har betydelse för parasiternas trivsel, eftersom djurets ökade motståndskraft mot tarmparasiter och liknande minskar det totala parasit-trycket i kroppen. Därmed ökas också livskvaliteten för djuret.

Hur ges ParaVet?
ParaVet kan ges som en intensiv kur i 5 dagar, eller som ett tillskott till en traditionell avmaskningsbehandling för att säkerställa en välfungerande tarmmiljö.

Mängd per dag:
Ponny: 15 ml.
Häst: 30 ml

Förvaras utom räckhåll för små barn.
Förvaras i rumstemperatur, i mörkt, torrt rum.

Innehåller:
Ekologisk rapsolie, khella, trumpetranka, schizandra, valnöt, gul gentiana, psyllium, pomerans, tång, kvanne

Råprotein: 1%
Råfett: 94%
Råfiber: 1%
Råaska: 1%

Mer information

Attribute Information
Weight 0.5 kg