Cur1 100ml – Hund

kr142.00

De unika ingredienserna i Cur1 till hund  består uteslutande av naturliga ingredienser som i en helhet skyddar din hund och katt mot parasiternas irriterande angrepp, och samtidigt ger Cur1 huden och pälsen den vård och skydd som behövs i vardagen

Leveranstid: 2 – 4 vardagar efter beställning

Innehåller: Växtextrakt baserat på vatten som består av kaffe, aloe vera, psyllium, serenoapalme, ol. verbena sp., ol. lavendula sp., ol. geranium sp., ol. petroselinum sp.

Artikelnr: 068 Kategori:

Beskrivning

95% av lopporna och fästingarna befinner sig faktiskt INTE på våra djur utan i omgivningen. Även om alltså endast 5% angriper din hund eller katt kan de vara orsaken till en lång rad problem för ditt husdjur.
De unika ingredienserna i Cur1 till hund och katt består uteslutande av naturliga ingredienser som i en helhet skyddar din hund och katt mot parasiternas irriterande angrepp, och samtidigt ger Cur1 huden och pälsen den vård och skydd som behövs i vardagen.

Användning:
Spraya Cur1 direkt på djurets päls eller massera in det på alla pälsfria/bara områden.
Cur1 används på hela hunden, undvik dock kontakt med ögonen eftersom oljan kan irritera dem.

Innehåller:
Växtextrakt baserat på vatten som består av kaffe, aloe vera, psyllium, serenoapalme, ol. verbena sp., ol. lavendula sp., ol. geranium sp., ol. petroselinum sp.

Mer information

Attribute Information
Weight 0.2 kg